A Eventum estem preparats!

Des de l’inici de la pandèmia, al març de 2020, el sector d’esdeveniments s’ha hagut d’adaptar ràpidament a la situació actual i s’ha vist en la necessitat d’elaborar amb molta professionalitat diferents protocols Anti-Covid que compleixin amb les actuals exigències sanitàries. Volem explicar-te molt breument com podem ajudar-te i de quina manera ens hem preparat per aquestes circumstàncies tan especials:

  • NOVA FORMA DE TREBALLAR, NOUS PERFILS: en els pròxims mesos necessitaràs nous perfils per complir amb els nous protocols anti-Covid19, citem alguns exemples:
  • Control d’accés personal nous aforaments:

– Controladors d’estacionament (entrades/sortides).
– Prepararació dels assistents per l’accés als recintes de manera ordenada i mantenir la distància segura.
– Mesura de temperatura: perfils exclusius per mesurar la temperatura de cada persona.
– Control d’aforaments.

  • Control de cabal dels assistents (amb aquests perfils ajudem a desconir passadissos i entrades/sortides).
  • Acomodadors (ubicant als assistents a la seva àrea assignada/seients i evitant multituds).
  • Reguladors de distància social i mesuraments higiènics.
  • Personal de neteja i desinfecció extra.
  • Tècnic Auxiliar audiovisual (per a canviar i desinfectar micròfons).

Tots aquests perfils tindran EPIS i curs específic de riscos laborals anti-COVID-19 depenent de la funció que desenvolupin.

EQUIPS INDIVIDUALS DE PROTECCIÓ (EPI): Podem corporativizar qualsevol EPI que el nostre personal pugui necessitar amb el teu logo, el del teu client o del mateix congrés. Treballem amb els millors proveïdors. Demana’ns pressupost! Som àgils i t’oferim les màximes garanties.

  • TEST RÀPIDS D'ANTIGENS: Si els protocols sanitaris de l'esdeveniment ho requereixen, des d'Eventum oferim un servei de proves ràpides d'antígens tant per al nostre personal com per els assistents a l'esdeveniment.  Per dur a terme aquest servei especialitzat, hem arribat a un acord de col·laboració amb LABORATORIO ECHEVARNE, una empresa familiar amb més de 60 anys d'experiència, una extensa xarxa nacional de centres propis i un equip de 800 professionals. La indústria d'esdeveniments ha estat apostant durant mesos per implementar proves ràpides d'antígens i incloure'ls en els diferents protocols existents. Des d’Eventum gestionarem i coordinarem la tramitació de les proves en qualsevol dels centres propis que LABORATORIO ECHEVARNE disposa per tot el territori nacional.Les proves ràpides d'antígens són, juntament amb altres mesures sanitàries, l'oportunitat perfecta per garantir de forma ràpida, segura i còmoda la màxima seguretat en termes de contagi tant per als treballadors com per als assistents a l'esdeveniment.  Els resultats de les proves s'obtenen en aproximadament 20 minuts, són confidencials i si es detecten positius previs a l'esdeveniment, s'activaria immediatament el protocol sanitari corresponent.
  • RISC LABORAL ANTI-COVID19: des del 8 d'abril de 2020 el risc de contagi de covid-19 es considera un risc laboral. L'Institut Nacional de seguretat i salut en el treball ha publicat diverses "directrius de bones pràctiques per evitar el contagi de Covid a la feina" i des del 8 de maig de 2020 ha confirmat la necessitat d'una formació obligatòria. Per tant, tot el nostre personal està obligat a realitzar un nou curs sobre riscos laborals anti-covid-19. En coordinació amb els nostres tècnics de riscos laborals, impartim aquest curs en format online a tot el nostre personal.

Som conscients dels nous processos que poden afectar el nostre personal i estem preparats tornar a començar.

  • GARANTIA de seguretat "COVID 19": com a membres d'ADEAZA, l'Associació més important de la nostra activitat en el sector d'esdeveniments, hem signat un compromís responsable de compliment de la guia de recomanacions i mesures per a la reducció de contagi a coronavirus (SARS – CoV2) pel personal de suport a l'organització en congressos, esdeveniments i promocions. Aquesta aquest compromís, implica l'obtenció del segell Adeaza "garantia de seguretat – covid 19". Aquesta guia està a la seva disposició sol·licitant-ho enviant un correu electrònic a: comercial@eventum.es